Tapahtumat kutsuvat sinua

Lähetyspiirit:

Kodeissa ympäri Juvaa sekä seurakuntatalossa kokoontuu 6 erilaista piiriä, jotka ovat avoimia kaikille.

Kansanlähetyspiiri joka toinen maanantai klo 13 Pyhän Ristin salissa tai kodeissa parittomilla viikoilla.

Hanna- rukouspiiri joka tiistai ympäri vuoden klo 12 Toivonsalissa

Käsityöpiiri Pyhän Ristin salissa joka toinen maanantai parillisilla viikoilla klo 14-18.

Kaislajärven lähetyspiiri kodeissa.

Koikkala-Maaralan lähetyspiiri Koikkalan seurakuntasalissa tai kodeissa.

Poikolan lähetyspiiri kodeissa.

Piirien kokoontumisajat ja -paikat ilmoitetaan seurakuntamme kirkollisissa ilmoituksissa ja Juvan Lehdessä. Pääsääntöisesti piirit pitävät kesätauon.

Lähetystapahtumia

Perinteisiä lähetystyön tapahtumia ovat loppiaisen ja helluntain lähetysjuhlat, isänpäivälounas ja  Kauneimmat joululaulut. Myyjäisiä, lounaita, retkiä ja muita tapahtumia on ympärivuoden. Lähetystyö on mukana kesällä Hildurissa ja Koikkalan kesätorilla.

Lähetyskynttelikkö
Sytyttämällä kynttilän kirkon etuosassa tuet lähetystyötä.

Yhteistyökumppanit
Monet paikalliset toimijat tukevat seurakuntamme lähetystyötä. Vapaaehtoisten talkoolaisten joukko on suuri, mutta kaipaamme silti lisää uusia vapaaehtoisia joukkoomme. Tule rohkeasti mukaan!

Näitä kohteita tuemme

Kummilapsitoiminta
Yksittäinen seurakuntalainen, lähetyspiiri tai jokin muu ryhmä voi ottaa kummilapsen eri puolilta maailmaa ja mahdollistaa vähävaraisen lapsen koulunkäynnin. Kummitoiminnassa sitoudutaan suorittamaan 20 - 50 euroa kuukaudessa määräajan.

Medialähetystyö Intiassa
Seurakuntamme on tehnyt sopimuksen lähetysjärjestö Sansan kanssa v. 2007 radiolähetyksen tukemisesta Intiassa. Työ kohdistuu mundarinkieliselle väestölle, joita asuu noin kaksi miljonaa Koillis-Intiassa Jhardhandin osavaltiossa. Radiolähetystyö lähetystyötä radioaaltojen välityksellä. Näin tavoitetaan ihmisiä kaupungeissa ja syrjäseuduille, vuorilla tai aavikolla tai vankiloissa tai sairasvuoteella, siis sielläkin minne lähetystyön tekijät eivät voi mennä. työ kohdentuu niille alueille, joilla perinteinen työ on kiellettyä tai rajoitettua. Mundarin kielellä on julkaistu raamattu; mutta väestöstä alle kolmannes on luku_ ja kirjoitustaitoisia ja tästä syystä radio tiedonvälittäjänä on merkittävä. Intian evankelisluterilainen kirkko, Gossner-kirkko, toteuttaa tehtävässään viiden kohdan ohjelmaa: koulutus, terveys, elinolojen kohentaminen, talouden hoitaminen ja hengellinen rohkaisu. Lähestymistapa näkyy kokonaisvaltaisesti radio-ohjelmissä.

Koulumielenterveystyö Nepalissa, Suomen lähetysseura

Länsi-Afrikan vertaisoppiminen: Ruokaturva ja kestävä kehitys Senegalissa ja Mauritaniassa. Suomen lähetysseura  .

Ebenezer-koti,  Israel, Lähetysyhdistys Kylväjä

Nimikkolähetit

Saara Karttunen, Venäjä, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Järjestöt, joiden kautta tuemme lähetystyötä:

Suomen Lähetysseura (SLS)

Suomen Pipliaseura (SPS)

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL)

Sansa Medialähetys Sanansaattajat

Lähetysyhdistys Kylväjä

Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry

Virastotie 2
51900 Juva