Seurakunnan toiminnassa noudatamme Itä-Suomen Avin, Essoten, Juvan kunnan ja Mikkelin hiippakunnan ohjeistuksia. Seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 22.4.2021 saakka.

JUMALANPALVELUKSET
Su 18.4. klo 10 striimataan messu Juvan kirkosta, Pylkkänen, Laamanen ja Juvan Mieslaulajien kvartetti. Klo 11.30-12.30 kirkossa jälkiehtoollinen. Ehtoollinen on asetettu suljetuin ovin toimitetussa messussa, mutta seurakuntalaiset voivat tulla jälkiehtoolliselle omaan tahtiin. Noudatamme turvavälejä ja muita korona-ajan turvallisuusohjeita.

DIAKONIA
Diakoni Maarit-Hannele Sutinen töissä maanantaista keskiviikkoon. Tavoitat puhelimitse 0440340990.
*Juvan seurakunnan diakonia jakaa lahjoitettuja lounaita Juvan Kahvikulmaan ja Siljankkaan. Lahjoitetun lounaslipun voit käydä noutamassa Juvan seurakunnan diakonian toimistosta. Lounaslippuja annetaan ikäihmisille, vähävaraisille, opiskelijoille ja lapsiperheille. Sovi lounaslipun noutoaika Sakun kanssa 044 0340 983.

LÄHETYS
To 22.4. klo 18 lähetyspiiri Teams-sovelluksessa. Pyydä linkki lähetyssihteeriltä tai katso seurakunnan kotisivun kalenterista.

HELMIPOLKU
Seurakunnan sähköisen ilmoitustaulun luona voi kevään aikana hiljentyä Martin Lönnebon rukoushelmien äärellä. Nyt esillä Ylösnousemuksen helmi.