JUMALANPALVELUKSET
Su 31.1. klo 10 striimataan jumalanpalvelus Juvan kirkosta, Pylkkänen, Väisänen ja musiikissa Kossila. Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin.

DIAKONIA
To 28.1. klo 12.30–14.30 ReissuEllu pysähtyy Koikkalan kirkolla, paikalla muistihoitaja.

RIPPIKOULU
Nuoret ovat saaneet WhatsAppiin ajantasaisen ohjeistuksen pisteiden keräämisestä korona- rajoitusten aikana. Ohjeistus löytyy myös osoitteesta juvanseurakunta.fi/nuorille/rippikoulut.

NUORET
Ti 2.2. klo 15.30–17 Nuorten"ilta" seurakuntatalolla Pyhän Ristin Salissa. Osallistujamäärä on rajattu 20:een, joten ilmoita tulostasi ennakkoon WhatsAppilla Mikalle tai Jonnalle.

TILAISUUDET
Hanna-rukouspiiri kokoontuu tiistaisin klo 12 Toivonsalissa.
Ti 2.2. klo 18 Ylistysilta seurakuntatalon salissa. Laulamme ylistyslauluja, rukoilemme yhdessä. Voit tulla ihan vain lepäämään ja kuuntelemaan musiikkia! Ylistys on vapaata! Kaikki ovat tervetulleita!

HUOM! Tilaisuuksiin saapuvilla täytyy olla maski käytössä, tarjoiluja ei ole. Paikalle vain terveenä. Koronarajoitukset jatkuvat toistaiseksi 22.2. saakka.

Kuollut:
Antti Abel Pirttilä, 91v., kk