Kuorot ja yhtyeet

Juvan seurakunnassa pääset mukaan rennosti, mutta tavoitteellisesti musisoimaan omalla osaamistasollasi. Musiikkiryhmiin voi vapaasti tulla mukaan milloin vain. 

Juvan Kirkkokuoro on sekakuoro, joka kokoontuu Juvan seurakuntatalolla torstaisin klo 17.00-18.30. Esiintymisiä on ympäri vuoden messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.  Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman.

Vuorenmaan kuoro on sekakuoro, joka kokoontuu vaihtelevina päivinä Vuorenmaan seurakuntakodilla valmistelemaan Vuorenmaan seurakuntakodin jumalanpalveluksien musiikkia.  Ryhmää ohjaa Kari Haikarainen.

Lasten musiikkiryhmä Musatassut. Musatassut on 7-9 vuotiaiden ryhmä, jossa lauletaan, soitetaan ja ollaan yhdessä monin tavoin musiikin parissa. Musatassut esiintyvät perhekirkoissa ja muissa seurakunnan lapsi-ja perhetoiminnan tilaisuuksissa.  Ryhmä harjoittelee torstaisin seurakuntatalolla klo 14-15. (Seuriksen alakerran kerhotilaan voi tarvittaessa tulla tekemään läksyjä, syömään eväitä ja levähtämään lastenohjaajien kanssa jo klo 13-14.) Musatassuja ohjaa kanttori Ilona apunaan lastenohjaajat Merja ja Minna.

Himmeli -yhtye on projektiluontoinen ryhmä johon voi tulla soittamaan tai laulamaan. Se kokoontuu satunnaisesti valmistelemaan musiikkia Himmelimessuihin ja muihin kauden tilaisuuksiin. (Gospel, messulaulut, virret) Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman.

Kysele lisää ja ilmoittaudu:

Ilona Nyman, Kanttori

ilona.nyman@evl.fi

0440 340 986

Virastotie 2

51900 Juva

 

Juvan seurakunnan kirkkokuoro
Juvan seurakunnan kirkkokuoro