Kuorot ja yhtyeet

Juvan seurakunnassa pääset mukaan tavoitteelliseen musiikintekemiseen omalla osaamistasollasi. Musiikkiryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen eli voit tulla mukaan myös keskellä vuotta.

Juvan Kirkkokuoro.  Sekakuoro kokoontuu Juvan seurakuntatalolla torstaisin klo 16.30. Esiintymisiä ympäri vuotta messuissa ja omissa tilaisuuksissa.

Vuorenmaan kuoro.  Kokoontuu etukäteen sovittuina vaihtelevina päivinä ja kellonaikoina Vuorenmaan seurakuntakodilla.

Juvalla toimii useita kuoroja, joilla on läheinen yhteys seurakuntaan. Lisäksi toteutetaan projektiluonteisia yhtyeitä, kuten laulukvartetteja ja gospelryhmiä.

Kaikkiin seurakunnan kuoroihin on "ovet auki" ja toivotamme uudet laulajat ilomielin tervetulleiksi. Tule mukaan ja löydä yhdessä laulamisen ilo!

Vuorenmaan kuoroa johtaa Katja Suomalainen.