Kuorot ja yhtyeet

Juvan seurakunnassa pääset mukaan tavoitteelliseen musiikintekemiseen omalla osaamistasollasi. Musiikkiryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen eli voit tulla mukaan myös keskellä vuotta.

Juvan Kirkkokuoro on sekakuoro, joka kokoontuu Juvan seurakuntatalolla torstaisin klo 17.00-18.30. Esiintymisiä on ympäri vuotta messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.  Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman

Juvan seurakunnan päiväkuoro kokoontuu seurakuntatalolla parillisilla viikoilla maanantaisin klo 14. Ryhmää ohjaa kanttori Kari Haikarainen. 

Vuorenmaan kuoro on sekakuoro, joka kokoontuu vaihtelevina päivinä klo 18  Vuorenmaan seurakuntakodilla valmistelemaan Vuorenmaan seurakuntakodin jumalanpalveluksien musiikkia.  Ryhmää ohjaa musiikinopettaja Katja Suomalainen ja kanttori Ilona Nyman.

Lasten musiikkiryhmä Musatassut kokoontuu torstaisin seurakuntatalolla klo 14.15-15.10. Musatassut on noin 6-9 vuotiaiden ryhmä, jossa lauletaan, soitetaan ja ollaan yhdessä musiikin parissa. Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman

Himmeli -yhtye on projektiluontoinen ryhmä johon voi tulla soittamaan tai laulamaan. Se kokoontuu satunnaisesti valmistelemaan musiikkia Himmelimessuihin (Gospel, messulaulut, virret) Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman.

Kaikkiin seurakunnan musiikkiryhmiin on ympäri vuoden  "ovet auki" ja toivotamme uudet laulajat ja soittajat ilomielin tervetulleiksi. Tule mukaan ja löydä yhdessä musisoimisen ilo!

Kysele lisää ja ilmoittaudu:

Ilona Nyman, Kanttori

ilona.nyman@evl.fi

0440 340 986

Virastotie 2

51900 Juva

 

Juvan seurakunnan kirkkokuoro
Juvan seurakunnan kirkkokuoro