Kuorot ja yhtyeet

Juvan seurakunnassa pääset mukaan rennosti, mutta tavoitteellisesti musisoimaan omalla osaamistasollasi. Musiikkiryhmiin voi vapaasti tulla mukaan milloin vain. 

Juvan Kirkkokuoro on sekakuoro, joka kokoontuu Juvan seurakuntatalolla torstaisin klo 17.00-18.30. Esiintymisiä on ympäri vuoden messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.  Ryhmää ohjaa kanttorit Ilona Nyman.

Vuorenmaan kuoro on sekakuoro, joka kokoontuu vaihtelevina päivinä Vuorenmaan seurakuntakodilla valmistelemaan Vuorenmaan seurakuntakodin jumalanpalveluksien musiikkia.  Ryhmää ohjaa Kari Haikarainen.

Lasten musiikkiryhmä Musatassut kokoontuu torstaisin seurakuntatalolla klo 14.15-15.00. Musatassut on noin 6-9 vuotiaiden ryhmä, jossa lauletaan, soitetaan ja ollaan yhdessä musiikin parissa. Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman

Himmeli -yhtye on projektiluontoinen ryhmä johon voi tulla soittamaan tai laulamaan. Se kokoontuu satunnaisesti valmistelemaan musiikkia Himmelimessuihin ja muihin kauden tilaisuuksiin. (Gospel, messulaulut, virret) Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman.

 

Maanantailaulajaiset kerran kuussa seurakuntatalolla klo 14-15, 13.30 alkaen voi tulla päiväkahville.

Avoin yhteislaulutilaisuus, jossa äänen huoltoa ja lauluja teemojen mukaan. Laulattamassa kanttori Ilona Nyman

18.9    Syyslaulut, kiitos sadosta 
16.10  Toivelaulut ja tarinat
20.11  Lapsuusajan lauluja

Joulukuussa tervetuloa lukuisiin kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin.

 

Kysele lisää ja ilmoittaudu:

Ilona Nyman, Kanttori

[email protected]

0440 340 986

Virastotie 2

51900 Juva

 

Juvan seurakunnan kirkkokuoro
Juvan seurakunnan kirkkokuoro