Kuorot ja yhtyeet

Juvan seurakunnassa pääset mukaan tavoitteelliseen musiikintekemiseen omalla osaamistasollasi. Musiikkiryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen eli voit tulla mukaan myös keskellä vuotta.

HUOM. Kuorokausi alkaa vihdoin. Kirkkokuoron starttipäivä on to 17.3 klo 18 Juvan kirkossa.  Jatkossa kuoro harjoittelee seurakuntasalissa.

Juvan Kirkkokuoro.  Sekakuoro kokoontuu Juvan seurakuntatalolla torstaisin klo 18.00. Esiintymisiä ympäri vuotta messuissa ja omissa tilaisuuksissa.  Ryhmää ohjaa kanttori Ilona Nyman

Juvan seurakunnan päiväkuoro kokoontuu parillisina viikkoina maanantaisin klo 14. Ryhmää ohjaa kanttori Kari Haikarainen. Kausi alkaa ma 21.3.

Vuorenmaan kuoro.  Kokoontuu etukäteen sovittuina vaihtelevina päivinä ja kellonaikoina Vuorenmaan seurakuntakodilla. Yhteyshenkilö Katja Suomalainen, Vuorenmaan kuoron johtaja.

Juvalla toimii useita kuoroja, joilla on läheinen yhteys seurakuntaan. Lisäksi toteutetaan projektiluonteisia yhtyeitä, kuten laulukvartetteja ja gospelryhmiä.

Kaikkiin seurakunnan kuoroihin on "ovet auki" ja toivotamme uudet laulajat ilomielin tervetulleiksi. Tule mukaan ja löydä yhdessä laulamisen ilo!