ISOSKOULUTUS 2020-2021

Isoskoulutus pidetään pääsääntöisesti seurakuntatalon nuorisotilassa tai Pyhän Ristin salissa klo15.00 - 17.00.

Usein aloitus on kahviossa ja tarjolla on välipalaa.

Lukuvuoden 2020-21 koulutuskerrat ja leirit päivittyvät tänne syys-lokakuun aikana.

Tarkemmat aikataulut löydät:

Seurakunnan tapahtumakalenteri, kirkolliset ja facebook

Isoskoulutus on tärkeä osa Juvan seurakunnan nuorisotyötä. Isoskoulutuksen osana toimii myös kerhonohjaajakoulutus. Isoskoulutus kestää vuoden ja monet "vanhat isoset" jatkavat koulutuksessa myös sen jälkeen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja koulutukseen voit hakeutua, kun olet käynyt rippikoulun.

Isoskoulutukseen kuuluu monia eri osa-alueita (pienryhmätoiminta, ryhmäytyminen, vuorovaikutus, Raamattu, leikit ja pelit, hartaus, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin, oman itsen tunteminen ja minä isosena ym.) Isoskoulutuksesta saa todistuksen ja koulutuksen jälkeen pääset toimimaan leireillä, retkillä ja matkoilla isosen tärkeässä tehtävässä.

Isoskoulutus antaa monia erilaisia valmiuksia ryhmässä toimimiseen ja sen ohjaamiseen. Koulutuksen aikana järjestetään myös isosleiri ja käydään jollakin matkalla (usein isosseikkailuun). Näin opit tuntemaan myös muissa seurakunnissa toimivia isosia.

Lisätietoja saat lapsi- ja perhetoiminnan papilta ja nuorisotyönohjaajalta.

Tule mukaan isostoimintaan!