Isoskoulutus 2021-2022

Isoskoulutus pidetään pääsääntöisesti seurakuntatalon nuorisotilassa tai Pyhän Ristin salissa klo15.00 - 17.00.

Tarjolla on välipalaa.

Tarkemmat aikataulut löydät:

seurakunnan tapahtumakalenteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä, kirkollisetLinkki avautuu uudessa välilehdessäfacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja instaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Seuraathan Juvan seurakuntaa Facebookissa ja instassa (juvasrk).

Isoskoulutus on tärkeä osa Juvan seurakunnan nuorisotyötä. Isoskoulutuksen osana toimii myös kerhonohjaajakoulutus. Isoskoulutus kestää vuoden ja monet "vanhat isoset" jatkavat koulutuksessa myös sen jälkeen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja koulutukseen voit hakeutua, kun olet käynyt rippikoulun.

Isoskoulutukseen kuuluu monia eri osa-alueita (pienryhmätoiminta, ryhmäytyminen, vuorovaikutus, Raamattu, leikit ja pelit, hartaus, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin, oman itsen tunteminen ja minä isosena ym.) Isoskoulutuksesta saa todistuksen ja koulutuksen jälkeen pääset toimimaan leireillä, retkillä ja matkoilla isosen tärkeässä tehtävässä.

Isoskoulutus antaa monia erilaisia valmiuksia ryhmässä toimimiseen ja sen ohjaamiseen. Koulutuksen aikana järjestetään myös isosleiri ja käydään jollakin matkalla (usein isosseikkailuun). Näin opit tuntemaan myös muissa seurakunnissa toimivia isosia.

Lisätietoja saat lapsi- ja perhetoiminnan papilta Mikalta  ja nuorisotyönohjaaja Jonnalta.

Tule mukaan isostoimintaan!

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2021-2022 ja syksyn isokoulutusleirille käynnissä nyt!

Ilmoittaudu tämän linkin kautta: https://www.mvsoy.fi/srk/juva/url/HLLJs2S72d

Alustava aikataulu Syksyn isoskoulutuksesta eli ISKOsta (pidätämme oikeuden muutoksiin):

Torstai 16.9. klo 15 alkaen syksyn 2021 Isoskoulutus ja -leiri info. Tervetuloa mukaan, vaikka olisit vielä epävarma isoskoulutukseen osallistumisesta!

Torstai 14.10. klo 15-17

Torstai 11.11. klo 15-17

Torstai 16.12. klo 15-17

24.-26.9. Alustava varaus isoskoulutusleirille! Tiedot tarkentuvat lähiaikoina.

Isoskoulutukseen kuuluu myös avustavia tehtäviä seurakunnan toiminnassa kuten Kids actioneissa ja jumalanpalveluksissa.

Toiveita ja reklaamatioita ottaa vastaan nuorisotyönohjaaja Jonna 044 0340 992