Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutus pidetään pääsääntöisesti seurakuntatalon nuorisotilassa tai Pyhän Ristin salissa klo15.00 - 17.00.

Usein aloitus on kahviossa ja tarjolla on välipalaa.

Tarkemmat aikataulut löydät:

seurakunnan tapahtumakalenteriLinkki avautuu uudessa välilehdessä, kirkollisetLinkki avautuu uudessa välilehdessäfacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja instaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Isoskoulutus on tärkeä osa Juvan seurakunnan nuorisotyötä. Isoskoulutuksen osana toimii myös kerhonohjaajakoulutus. Isoskoulutus kestää vuoden ja monet "vanhat isoset" jatkavat koulutuksessa myös sen jälkeen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja koulutukseen voit hakeutua, kun olet käynyt rippikoulun.

Isoskoulutukseen kuuluu monia eri osa-alueita (pienryhmätoiminta, ryhmäytyminen, vuorovaikutus, Raamattu, leikit ja pelit, hartaus, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin, oman itsen tunteminen ja minä isosena ym.) Isoskoulutuksesta saa todistuksen ja koulutuksen jälkeen pääset toimimaan leireillä, retkillä ja matkoilla isosen tärkeässä tehtävässä.

Isoskoulutus antaa monia erilaisia valmiuksia ryhmässä toimimiseen ja sen ohjaamiseen. Koulutuksen aikana järjestetään myös isosleiri ja käydään jollakin matkalla (usein isosseikkailuun). Näin opit tuntemaan myös muissa seurakunnissa toimivia isosia.

Lisätietoja saat lapsi- ja perhetoiminnan papilta Mikalta  ja nuorisotyönohjaaja Jonnalta.

Tule mukaan isostoimintaan!

Alustava aikataulu Kevään 2021 isoskoulutuksesta (pidätämme oikeuden muutoksiin):

Keskiviikko 20.1.2021 klo 15-17 Hartaudet

Keskiviikko 24.2.2021 klo 15-17 Tunnetaidot

Keskiviikko 24.3.2021 klo 15-17 Leikit ja Sketsit

Keskiviikko 28.4.2021 klo 15-17 Musiikki leireillä

Keskiviikko 19.5.2021 klo 15-17 Ryhmänohjausharjoitus osa 2

Toiveita ja reklaamatioita ottavat vastaan Mika-pappi ja nuorisotyönohjaaja Jonna