ISOSKOULUTUS kevät 2020

Isoskoulutus pidetään pääsääntöisesti seurakuntatalon nuorisotilassa tai Pyhän Ristin salissa klo 15.00 - 17.00.

Usein aloitus on kahviossa ja tarjolla on välipalaa.

Kevät 2020

Ke 12.2. Raamikset ja Ryhmänohjaaminen

Ke 11.3. Hartaudet ja Iltaohjelma

Pe 27.3. - Su 29.3. Isoskoulutus viikonloppuleiri Vanamolassa

Pe 17.4. - Su 19.4. Vastuuviikonloppu Juvalla

Ke 13.5. Kertaus

Tarkemmat aikataulut: Seurakunnan tapahtumakalenteri, kirkolliset ja facebook

ISOSKOULUTUS on tärkeä osa Juvan seurakunnan nuorisotyötä. Isoskoulutuksen osana toimii myös kerhonohjaajakoulutus. Isoskoulutus kestää vuoden ja monet "vanhat isoset" jatkavat koulutuksessa myös sen jälkeen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja koulutukseen voit hakeutua, kun olet käynyt rippikoulun.

Isoskoulutukseen kuuluu monia eri osa-alueita (pienryhmätoiminta, ryhmäytyminen, vuorovaikutus, Raamattu, leikit ja pelit, hartaus, osallistuminen erilaisiin tapahtumiin, oman itsen tunteminen ja minä isosena ym.) Isoskoulutuksesta saa todistuksen ja koulutuksen jälkeen pääset toimimaan leireillä, retkillä ja matkoilla isosen tärkeässä tehtävässä.

Isoskoulutus antaa monia erilaisia valmiuksia ryhmässä toimimiseen ja sen ohjaamiseen. Koulutuksen aikana järjestetään myös isosleiri ja käydään jollakin matkalla (usein isosseikkailuun). Näin opit tuntemaan myös muissa seurakunnissa toimivia isosia.

Lisätietoja saat nuorisotyönohjaaja Anu Pelkoselta, anu.pelkonen(at)evl.fi

Tule mukaan iSOStoimintaan!