Tervetuloa mukaan lapsi- ja perhetoimintaan

"Syliisi hellään sulje nyt, Jeesus, lapsemme ja heidän kanssaan kulje ja heitä suojele."  Virsi 468

Lapsi- ja perhetoiminnan kerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Toiminnan lähtökohtana on kastekäsky. Tuemme kodin kristillistä kasvatusta. Lapsiperheille on seurakunnassamme monenlaista toimintaa. Perhetapahtumiin ja messuihin voivat osallistua lapset oman aikuisen, kuten vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa.

Lapsi- ja perhetoiminnasta vastaavat Lastenohjaajat Merja Kauppinen ja Minna Ruotsalainen. Vastaava lastenohjaaja Helena Leikas ja kasvatuksen pastori Mika Malinen.

Päiväkerhot ja perhekerhot ovat ilmaisia ja niihin tulee ilmoittautua.
Syksyllä alkaviin kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Kerhoihin voi ilmoittautua myös kesken kerhokauden.
Ota rohkeasti meihin yhteyttä. Tiedustelut ja  ilmoittatutumiset:
Merja Kauppinen 0440 340 970, Minna Ruosalainen 0440 340 971 ja Helena Leikas 0440 340 991.

Ilmoittaudu syksyllä 2020 alkaviin kerhoihin
Kerhoihin voi ilmoittautu 1.4. - 7.8.2020

Ilmoittaudu päiväkerhoon

Ilmoittaudu perhekerhoon

Päiväkerho

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta." Mark. 10

Päiväkerhoon lapsi osallistuu ilman aikuista. Lapsi saa kokemuksi ja elämyksiä. Kerhotoiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja kasvua.
Tuemmea lapsen  vuorovaikutustaijen kehittymistä. Kerho muodostuu hartaudesta, leikeistä, lauluista ja kädentaidoista. Lapsi saa kokea yhdessä leikkimisen iloa. Kasvatustyötä teemme yhdessä kodin kanssa.

Päiväkerhot ovat ilmaisia ja niihin tulee ilmoittautua. Päiväkerhoja kokoontuu tiistaina 3 -4 v päiväkerho klo 9 - 11 ja 12.30 - 15.30 5v, torstaina 4-5v klo 12.30 - 15.30 ja Paatela 3 -6v klo 13- 15.

"Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin" Mark. 10

Elämä lasten kanssa on yllätyksiä täynnä. Haluamme olla tukemassa vanhempia ja lapsia. Perhekerhohin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset oman aikuisen kanssa, Perhekerhossa tavataan muita samassa elämäntilanteessa olevia lapsia ja aikuisia. Lapsilla on aikaa leikkiä ja aikuisilla kohdata muita aikuisia. Perhekerhossa toimimme yhdessä, aikuinen ja lapsi. Kerho muodostuu hartaudesta, leikistä, lauluista ja kädentaidoista.

Tällä hetkellä perhekerhoja kokoontuu seurakuntatalolla, Koikkalassa ja Vuorenmaalla. Perhekerhoihin tulee ilmoittauttua ja ne ovat ilmaisia.
Seurakuntatalolla kokoontuvat perhekerhot:
Maanantaina Avoin perhekerho klo 9 - 11 (huom. tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua).
Keskiviikkona pk1 klo 9 - 11, torstaina pk2 klo 9 - 11 ja perjantaina pk3 klo 9-11.
Vuorenmaan pk kokoontuu maanantaina kl 9.15 - 11.15 ja Koikkalan pk keskiviikkona klo 9.15 - 11.15.