Rippikoulut 2021

Rippikouluryhmät 2021 on jaettu. Koronatilanteesta johtuen kaikki Ristipistossa näkyvät päivämäärät eivät pidä paikkaansa. Seuraa ajantasaista tiedotusta oman rippikouluryhmäsi Whatsappista.

Jos et jostain syystä näe WhatsApp ryhmääsi tai jos sinulla on kysymyksiä etätehtävään, Ristipistoon tai rippikouluun liittyen, ota yhteyttä Mikaan (0440340984) tai Jonnaan (0440340992).

Merkintöjen kerääminen Ristipistoon

Jumalanpalvelusmerkinnät

Juvan seurakunta striimaa Jumalanpalvelukset keväälläkin YouTube-kanvalle Juvansrk. Niistä saa merkinnän jumalanpalvelus-kohtaan, kun katsot jumalanpalveluksen ja vastaat seuraaviin kysymyksiin:
1)    Mikä jumalanpalvelus, päivämäärä, pyhän aihe, liturginen väri?
2)    Kaksi itsellesi tärkeintä asiaa saarnassa?
3)    Mitä lisäisit esirukoukseen, mitä haluaisit pyytää Jumalalta?
4)    Mikä jumalanpalveluksessa puhutteli/kosketti sinua?
Tee vastauksesi huolellisesti ja ajatuksella, ja lähetä se spostilla jonna.lemmetyinen@evl.fi -osoitteeseen. Näin olet ansainnut pisteen.

Striimatuilla jumalanpalveluksilla voit saada max. 3 pistettä Ristipiston jumalanpalvelus-kohtaan. Tämän lisäksi pitäisi olla paikalla yhdessä jumalanpalveluksessa ihan livenä kirkossa. Eli odottelemme, toivomme ja rukoilemme, että keväällä vielä kirkkoon pääsemme. Suurin osa on jo kirkossa osallistunut jumalanpalvelukseen syksyllä, joten loput pisteet tähän kohtaan voi suorittaa striimejä katsoen.

Muut tilaisuudet: Lenkkeilyä

Maanantaina tai torstaina klo 15.15 alkaen. Max. 5 nuorta kerrallaan max. tunnin lenkki Jonnan kanssa. Saa jutella henkeviä tai arkisia kävelyn lomassa. Ilmoittaudu Jonnalle Whatsappilla; voi kysellä myös muita aikoja. HUOM! Jonnan koira Aura voi lähteä mukaan, muista mainita, jos on allergiaa.

Muut tilaisuudet: Nuortenillat

Nuortenillat pyritään järjestämään suunniteltuina aikoina. Ilmoittelemme, mikäli joudumme perumaan niitä. Osallistujamäärä on rajattu nykyisillä ohjeilla 20:een, joten ilmoita tulostasi ennakkoon whatsappilla.

Musiikkitilaisuus

Musiikkitilaisuus on mahdollista suorittaa striimikonserttina helmikuussa. Esiintyjinä ovat KLS., Park7, Juhani Tikkanen ja Kotiinpalaajat. Lisätietoa ja striimilinkki jaetaan lähempänä tapahtumaa.

TUTO-kerrat

TUTOja emme pysty järjestämään ilmoitettuina aikoina. Kesän leirejä varten järjestetään keväällä mahdollisesti yksi ryhmähenki tapaaminen leiriä kohti, mutta vielä tätä ei voida sanoa varmaksi. Tietoja ja tarkennuksia tulee vielä tästä asiasta.