Virastotie 2 , 51900 Juva

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-to klo 9-12, taloustoimisto ma-pe 9-15

Seurakuntatalo Seurakuntatalo valmistui vuonna 1976 ja sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Erkko Virkkunen. Seurakuntatalon eri tiloja (seurakuntasali, takasali, kahvio, Pyhän Ristin sali ja nuorisotila) voi vuokrata tilaisuuksiin. Seurakuntatalolla sijaitsee kirkkoherravirasto, taloustoimisto, nuorisotila, salit ja työntekijöiden huoneet.

Seurakuntasali,  kahvio ja takasali

Seurakuntasalissa on 100-160 istumapaikkaa ja sali sijaitsee kahvion ja takasalin välissä. Kaikki kolme tilaa ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi. Seurakuntasalissa on kiinteä dataprojektori ja äänentoisto sekä flyygeli. Seurakuntatalon kahviossa on 50 istumapaikkaa. Takasalissa on noin 35 istumapaikkaa.

Seurakuntatalon keittiö

Keittiössä on laitoskeittiövarustus.

Lähempänä seurakuntataloa olevat parkkipaikat löytyvät Juvantien puolelta (Juvantie 17)
Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Pyhän Ristin sali

Seurakuntasali

Takasali

Virastotie 2, 51900 Juva

Selkomessu

Selkomessun toimittaa pastori Riitta Kuusi avustajanaan Saku Lemmetyinen ja Marja-Terttu Valkeavuori.
Kolehti kerätään kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen ja kehittämiseen lapsi- ja nuorisotyön sekä jumalanpalvelus- ja kirkkomusiikkitoiminnan alueilla Mikkelin hiippakunnassa.

Virastotie 2, 51900 Juva

Juvan Partioveikkojen 70-vuotisjuhlapäivä.
Messussa saarnaa Sirkka Pylkkänen, liturgina Mika Malinen.