Klo 18 Kirkkokonsertti, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila

Kalaniemi, Alakotila

Juvan kirkko

Maria Kalaniemi & Timo Alakotila

Harmonikkataiteilija, säveltäjä Maria Kalaniemi ja pianisti, säveltäjä Timo Alakotila ovat uranuurtajia suomalaisen uuden kansanmusiikin kentällä. He ovat soittaneet erilaisissa kokoonpanoissa ja esiintyneet lukuisissa konserteissa ympäri maailman. Vuosien varrella Marian ja Timon yhteistyö on ehtinyt muodostua erinomaiseksi, saumattomaksi, musiikilliseksi allianssiksi. Konsertissa soivat kaksikon omat sävellykset kuin myös suomalaiset ja suomenruotsalaiset sävelmät, virret, menuetit, polskat, polkat sekä tangot Marian ja Timon omina raikkaina sovituksina.

Juvalta juuriltaan oleva Maria Kalaniemi viettää 60-vuotisjuhlavuotta. Kesällä 2023 tuli myös kuluneeksi 40 vuotta historian ensimmäisen Kultainen Harmonikka -kilpailun voitosta vuodelta 1983, jolla Kalaniemi nousi kansalliseen ja sittemmin kansainväliseen tietoisuuteen. Konsertti on osa juhlavuoden konserttien sarjaa.

Käsiohjelma 20€
  • Musiikki Musiikki