Urut soimaan -konsertti

Pauliina Hyry

Juvan kirkko

Urut soimaan! Pauliina Hyryn urkukonsertti. Perjantaina 12.4 klo 18.30 Juvan kirkossa.
Käsiohjelma 15€

Konsertti jossa saamme aistia urkuvärejä ja voimaa soitinten kuningattaren seurassa Bachista romantiikkaan.
Perjantaina 12.4 klo 18.30 Juvan kirkossa.
Käsiohjelma 15€

Pauliina Hyryn taiteellinen inspiraatio kumpuaa ihmiselämän mysteereistä, joihin kanttorin työ avaa laajan perspektiivin.
Virkauransa ohella hän on konsertoinut säännöllisesti alusta asti. Kolmelle soololevylleen hän tallentanut kiinnostavien suomalaisten kirkkourkujen sointia. Pauliina konsertoi aktiivisesti eri kokoonpanoissa Suomessa ja ulkomailla

Pauliinan ohjelmisto ulottuu virsistä oopperaan mukaan lukien suurten kirkkomusiikkiteosten orkestrointeja.
Urkumusiikissa Pauliinaa kiehtovat erityisesti sointivärit ja erilaisten tyylisoittimien kosketusten mahdollisuudet.
Konserttiurkuri-kirkkomuusikko Pauliina Hyry opiskeli urkujensoittoa Sibelius-Akatemiassa prof. Kari Jussilan urkuluokalla. Opintojaan hän on täydentänyt mestarikursseilla ja yksityisesti. Pauliina toimii Espoon Leppävaaran seurakunnan musiikkityötä johtavana A-kanttorina. Työssään hän vaalii klassisen taide- ja kirkkomusiikin kulttuuriperintöä jakamalla musisoimisen iloa, kaikelle kansalle.
  • Musiikki Musiikki