Hildurin kahvio

Hilduri, Juvantie 2

Viikoilla 30 ja 31 Hildurin kahvio Juvan seurakunnan lähetystyön hyväksi. Hildurin myymälän ja kirppiksen tuotteet numerolla 103 myös lähetystyön hyväksi. Tervetuloa ostoksille!
Vintillä myös upea Luonto innoittajana- näyttely. Hilduri auki 14.8. asti ma-pe 12-18 ja ja la 11-15.

Torstaina 5.8 klo 16 -18 Hildurin pihamaalla Kansallispukupiknik.
Pue kansallispuku tai sen osia päällesi ja tule viettämään kansallispuvun syntymäpäivää Hildurin pihalle. Tuuletetaan pukuja, kerrotaan ja kuullaan pukujen tarinoita Kaija Huhtisen johdolla.
Ota omat piknikeväät mukaan ja/tai nauti seurakunnan lähetystyön paistamista muurikkaletuista. Järjestää:
Juvan käsityöläiset ry ja Juvan Maa- ja kotitalousnaiset ry

Juvan käsityöläiset ry