Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

su 6.12. klo 10.00 – 12.00

Juvan kirkko

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalveluksessa hoitaa saarnan ja liturgian Sirkka Pylkkänen, kanttorina Liisa Väisänen. Juvan Mieslaulajia johtaa Pertti Laamanen. Palvelutehtävissä seurakunnan luottamushenkilöitä.
Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin, mutta voit osallistua jumalanpalvelukseen suorana Juvansrk-YouTube-kanavalla ja jälkilähetyksenä kahden viikon ajan.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalveluksessa hoitaa saarnan ja liturgian, kanttorina Liisa Väisänen. Juvan Mieslaulajia johtaa Pertti Laamanen. Palvelutehtävissä seurakunnan luottamushenkilöitä.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Virastotie 2