Majataloilta: Et cetera- kuoro, Pekka Simojoki, Jukka Jämsen ja Ilkka Puhakka

Juvan kirkko

Majatalo on auki!
Odotettavissa on ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo -idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki, yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.

Majatalo on auki!
Odotettavissa on ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo- idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki, yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.

Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan kohtikäyvästä ja värikkäästä tyylistään puhua. Mukana on myös pastori Jukka Jämsen, joka avaa uusia ikkunoita rukouksesta. Monenlaiset yllätykset kuuluvat myös Majatalojen luonteeseen. Majataloiltaan tullessa voi käydä nauttimassa kupin kahvia kirkon pääeteisessä. Ennen Majataloiltaa on mahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden osallistua myös rukousseminaariin, jonka vetää Jukka Jämsen. Rukousseminaarin paikkana on Juvan helluntaiseurakunnan temppeli, Niittytie 2. Mukana Erkki Lehtonen. Kahvitarjoilu.

Kirkossa vain joka toinen penkkirivi on käytössä ja parvet on suljettu koronatilanteen vuoksi. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Iltaan voi osallistua myös internetin kautta Juvan seurakunnan YouTube -kanavalta.
Tule tilasuuteen terveenä, pidä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta.