Kansallispukujen tuuletusmessu

Juvan kirkko

Kansallispukujen tuuletusmessu järjestetään yhdessä Juvan maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Messussa saarnaa Saku Lemmetyinen, liturgina on Mika Malinen, kanttorina Liisa Väisänen.
Kolehti kerätään koulutus, seurakunta ja diakoniatyöhön eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa Ugandassa SLEY:n kautta.

Messun jälkeen kirkon pääeteisessä on maa- ja kotitalousnaisten tarjoamat kirkkokahvit, minkä jälkeen kirkossa on päivätilaisuus kansallispukujen tuuletuksen merkeissä.