Kids? Action night

Kaarihalli, Harjutie Juva

Toimintailta lapsille ja nuorille Kaarihallilla. Yhteinen aloitus klo 17.30, jonka jälkeen useita erilaisia toimintarasteja. Illan päätämme yhteiseen iltapalaan. Alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempien kanssa, vanhemmille tarjolla kahvia illan aikana.

Kaipaamme joukkoon toimintarastien valvojia. Jos haluat mukaan iltojen suunnitteluun ja toteutukseen ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Anu Pelkoseen.

Avoin perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.
Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen.

Takasali

Olotila olkihattu

Olotila Olkihattu kokoontuu Takasalissa, tervetuloa mukaan. Vaihtuvia teemoja, kahvitarjoilu ja yhdessä oloa. Aihe: Kirkollisia kysymyksiä

Kirkkis-kerho seurakuntatalolla