Juvan kirkko

Kirkko on auki kello 10.45-12.00 rukousta ja hiljentymistä varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki. Mahdollisuus keskustella ja rukoilla yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa. Toivotaan, että kirkkotilassa ihmiset liikkuisivat ja istuisivat pitäen riittävästi etäisyyttä toisiinsa ja muutenkin huomioisivat koronaviruksen vuoksi annetut ohjeet.

Kirkko on auki kello 11-13 rukousta ja hiljentymistä varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki. Mahdollisuus keskustella ja rukoilla yhdessä seurakunnan työntekijän kanssa. Toivotaan, että kirkkotilassa ihmiset liikkuisivat ja istuisivat pitäen riittävästi etäisyyttä toisiinsa ja muutenkin huomioisivat koronaviruksen vuoksi annetut ohjeet.