Kukkokoulun joulukirkko

Juvan kirkko

Kukkokoulun joulukirkossa lauletaan kauneimpia joululauluja. Kanttorina Risto Ruuskanen, pappina Mika Malinen, nuorisotyönohjaaja Anu Pelkonen saarnaa.

Avoin perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.
Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen.

Kaarihalli, Harjutie Juva

Kids? Action night

Toimintailta lapsille ja nuorille Kaarihallilla. Yhteinen aloitus klo 17.30, jonka jälkeen useita erilaisia toimintarasteja. Illan päätämme yhteiseen iltapalaan. Alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempien kanssa, vanhemmille tarjolla kahvia illan aikana.

Avoin perhekerho

Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen.