Klo 10 messu kirkossa

Kirkko kirkkosali

Messussa on liturgina Mika Malinen ja kanttorina Risto Ruuskanen, muissa palvelutehtävissä toimivat Aila Asikainen ja Tanhuvaara I -leirin rippikoululaiset.
Kolehti kerätään haavoittuvassa asemassa olevien lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Takasali

Olotila olkihattu

Olotila Olkihattu kokoontuu Takasalissa, tervetuloa mukaan. Vaihtuvia teemoja, kahvitarjoilu ja yhdessä oloa. Aihe: Kirkollisia kysymyksiä

Pyhän Ristin sali

Miesten ilta

Nuorisotila

Raamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu maanantaisin klo 18-20 nuorisotilassa, seurakuntatalon alakerrassa.