Klo 10 kirkossa itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Kirkko kirkkosali

Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa, jonka yhtenä osana on partiolaisten lupauksen anto ovat mukana Juvan Mieslaulajat, liturgina on Mika Malinen ja saarnaa Sirkka Pylkkänen, kanttorina Risto Ruuskanen. Jumalanpalveluksessa avustavat partiolaiset sekä Risto Löppösen jumalanpalvelusryhmä.
Kolehti kerätään sotiemme veteraanien parissa tehtävän hengellisen työn tukemiseen Veteraanivastuun kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntatalolla on kirkkokahvit ja päiväjuhla.

Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntatalolla on kirkkokahvit ja päiväjuhla.

Koikkalan kirkko

Koikkalan raamattupiiri

Koikkalan raamattupiiri klo 12 Koikkalan seurakuntasalissa.

Takasali

Kahvikerho Takasalissa

Helluntaitemppeli, Niittytie 2, Juva

Majataloilta

Keskustelu- ja laulutilaisuus Helluntaiseurakunnassa.