Seurakuntatalo - Päiväkerhotila

Avoin perhekerho kokoontuu maanantaisin seurakuntatalolla lapsi- ja perhetoiminnan tilassa klo 9 - 11. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Ovet ovat auki, tervetuloa!

Kerhossa aikuiset ja lapset toimivat yhdessä. Pieni lapsi saa laajentaa kokemuksiaan äidin / isän tai jonkun muun turvallisen aikuisen seurassa. Vauvat ja lapset nauttivat yhdessäolosta aikuisen kanssa. Kerhot antavat vertaistukea ja aikuiskontakteja.

Avoin perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.
Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen.

Kaarihalli, Harjutie Juva

Kids? Action night

Toimintailta lapsille ja nuorille Kaarihallilla. Yhteinen aloitus klo 17.30, jonka jälkeen useita erilaisia toimintarasteja. Illan päätämme yhteiseen iltapalaan. Alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempien kanssa, vanhemmille tarjolla kahvia illan aikana.

Avoin perhekerho

Toimintaan ovat tervetulleita lapset huoltajineen ja hoitajineen.