​​Kirkkis-kerho 6-10 vuotiaille tytöille ja pojille

maanantaisin ja tiistaisin klo 13.00-15.30 seurakuntatalon alakerran nuorisotilassa. Kuljetus/haku koululta sovittaessa, tarjolla välipala ja ohjattua toimintaa sekä esim. läksyjenteko mahdollisuus.

Ilmoittautuminen Kirkkis- kerhoon 2022 - 23

MiniNuokkari 3-6 luokkalaisille koululaisille

Perjantaisin klo 13.00-15.00 Sampolan nuorisotiloilla. Yhteistyössä kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa. Välipala, kokoontumistila harrastusmahdollisuuksineen käytössä, myös ohjattua toimintaa.

Special Kids Action

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia Special kids actioniin osallistuneita! Tapahtuma oli huikea, osallistujia oli noin 400 ja vapaaehtoisia tapahtumaa toteuttaneita n. 60. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille.

Kids action toiminta jatkuu syksyllä 2022.

--------

Olemme käytettävissä etenkin lasten ja nuorten asioissa, teemme mielellämme vierailuja ja yhteistyötä sekä osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Ota yhteyttä!

Vs. nuorisotyönohjaaja Jonna, puh. 0440 340 992, jonna.lemmetyinen@evl.fi