Tule töihin kirkkoon...

Juvan seurakunta etsii ajalle 1.6.–7.8.2020 opasta / oppaita kirkkoon

Kirkkomme on tiekirkko ja tämän myötä avoinna myös arkipäivisin kesällä 2020. Jos haluat tutustua tarkemmin kirkkoon, seurakuntaan, seurakuntalaisiin ja matkailijoihin, sekä tulet juttuun ihmisten kanssa olet ehkä etsimämme opas.

Odotamme luotettavuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja rohkeutta puhua vieraita kieliä sekä kykyä kohdata niin seurakuntalaiset kuin matkailijat, jotka saapuvat kirkkoon.

Päivittäinen työaika on arkipäivisin 10.00-18.00. Mikäli hakijoita on useampi, on mahdollista että kesä jaetaan useammalle oppaalle. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Hakijan tulee olla vähintään 16-vuotias.

Kirkko-oppaan työ: esitellä Juvan kirkkoa niin suomenkielisille kuin vieraita kieliä puhuville matkailijoille. Opas avaa kirkon ovet aukioloajan alussa ja lukitsee ne päivän päätteeksi. Opas myös täyttää seurakunnan leikekirjaa. Oppaan tehtäviin kuuluu myös pienet kirkon siisteyteen liittyvät tehtävät (kukkien kastelu yms) sekä suntion avustaminen arkiviikolla tapahtuvien kirkollisten toimitusten yhteydessä työajan puitteissa.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen sirkka.pylkkanen(at)evl.fi

Hakuaika päättyy 29.2.2020. Hakijoiden haastattelu tapahtuu maaliskuun aikana.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Virastotie 2