Kirkolliset

JUMALANPALVELUS
Su 20.8. klo 10 messu kirkossa. Kirkonseudun martat 70v juhla. Pylkkänen, saarna Marianne Heikkilä, Ruusknen ja Martat, kirkkokahvit srk-talolla.
Klo 12 jumalanpalvelus Vuorenmaan seurakuntakodilla, Malinen ja Ruuskanen.

NUORET
To 24.8. klo 15-17 Isoskoulutus Pyhän Ristin salissa seurakuntatalolla. Ilmoittautuminen ja aloituskerta, uudet ja vanhat isoset tervetuloa!

DIAKONIA
Tiistaisin klo 14.30-16 päivystys diakoniatoimistossa. Käynti alanpihan puolelta toimistoon. Voit tulla ilman ajanvarausta. Diakoni Maarit-hannele Sutinen p. 0440340990.
To 17.8. klo 18 Pyhä Jysäys -tapahtuman suunnittelupalaveri Pyhän Ristin salissa. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan 3.9. pidettävään tapahtumaa.

TULOSSA: Su 3.9. Pyhä Jysäys -tapahtuma, jolla kerätään varoja juvalaisten vähävaraisten perheiden lasten- ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Tapahtuma alkaa perhekirkolla klo 10 ja jatkuu laavukylän ja Sampolan ympäristössä. Toimintapisteitä, tutustumista harrastusmahdollisuuksiin Juvalla ja yhdessäoloa.

MUSIIKKI
To 24.8 Klo 16.30 Kirkkokuoron syyskauden aloitusharjoitus seurakuntasalissa. Entiset ja uudet kirkkokuorolaiset tervetuloa!

PIIRIT JA MUUT TILAISUUDET
Hanna-rukouspiiri kokoontuu Toivonsalissa tiistaisin klo 12.
Ti 29.8. klo 18 Toivonsalissa raamattuluento aiheesta Isä Meidän rukous. Erja Kalpio, ELY. Jatkossa illat ovat Pyhän Ristin salissa.

KASTETTU
Armi Kirsikka Tiainen, Savonlinnan srk