Sururyhmä

SURURYHMÄ 2018

Seuraava sururyhmä aloittaa maaliskuussa 2018.

Sururyhmään voit ilmoittautua kirkkoherranvirastossa tai ottamalla yhteyttä suoraan diakoniin tai diakoniapappiin. Ilmoittautuminen kevään sururyhmään on mahdollista joulukuun loppuun saakka, joulukuun jälkeen ilmoittautunut siirtyy lähtökohtaisesti syksyn 2018 ryhmään. Ryhmiä on vuoden aikana kaksi ja ryhmien tarkemmat alkamisajat ja kokoontumiskerrat ilmoitetaan tammikuun aikana ryhmään ilmoittautuneille.

Sururyhmä on tarkoitettu erityisesti läheisensä menettäneille. Ryhmän toiminta perustuu keskusteluille, yhdessä olemiselle ja luottamukselle. Ryhmässä ovat mukana diakoni Maarit-Hannele Sutinen ja diakoniapappi Saku Lemmetyinen.

Ryhmä kokoontuu kevään 2018 aikana seitsemän kertaa ja on suljettu ryhmä (ilmoittautumisen jälkeen ryhmään ei oteta uusia jäseniä.) Ryhmän enimmäiskoko on kahdeksan.

Ilmoittautumisten yhteystiedot:

Kirkkoherranvirasto 015-340 980